Kontakt
Bouwbedrijf Faasse
Cruijckelcreke 13 c
4491 PS Wissenkerke
Homepage:www.bouwbedrijffaasse.nl
Telefoon:+31 (0)113 700 262
Fax:

Verbouwen

Door de jaren heen kunnen je woonwensen veranderen. Of het nu gaat om het moderniseren van die oude badkamer of keuken, het creëren van meer lichtinval of het vergroten van je woning met een aanbouw of dakkapel. Je kan vervolgens twee dingen doen: verhuizen of verbouwen. Voor veel mensen kan een verbouwing, klein of groot, al de oplossing bieden. Het maakt van je woonhuis (weer) een droomhuis, zodat je er de komende jaren met plezier kan wonen. Bouwbedrijf Faasse uit Wissenkerke heeft ervaring met zowel kleine als grote verbouwingen. Ben je van plan een verbouwing te doen aan je huis? We helpen je graag.

Afhankelijk van de aard en de grote van de verbouwing hebben we verschillende vakmannen in huis die hulp kunnen bieden. Daarnaast wordt er (indien nodig) samengewerkt met deskundige en betrouwbare architecten en bouwpartners. Ook zelf blijf je nauw betrokken bij de voortgang en eventuele keuzemomenten. Zo kunnen we garanderen dat het resultaat van de verbouwing aan al je wensen gaat voldoen.

Advies en informatie je verbouwing

De redenen om een verbouwing te starten lopen sterk uiteen. De een zal in zijn huis meer ruimte willen creëren door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, de ander droomde altijd al van een woonkeuken. Vervolgens wil je dat er in de uitvoering van de verbouwing rekening wordt gehouden met de architectonische stijl van je huis. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de stijl en het materiaal van je aanbouw past bij je jaren 30 of juist je moderne woning. Kortom: iedere verbouwing is uniek.

Om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor de verbouwing die jij voor ogen hebt, gaat een van onze medewerkers van Bouwbedrijf Faasse graag een adviesgesprek met je aan. Neem daarom

gerust contact met ons op.