Kontakt
Bouwbedrijf Faasse
Cruijckelcreke 13 c
4491 PS Wissenkerke
Homepage:www.bouwbedrijffaasse.nl
Telefoon:+31 (0)113 700 262
Fax:

Onderhoud

Onderhoud aan je woning of bedrijfspand is niet te voorkomen. Door weersomstandigheden, slecht onderhoud of slijtage door de jaren heen moet er soms iets vervangen of gerepareerd worden aan je pand. Daarbij kan het gaan om kleine reparatie- en herstelwerkzaamheden, maar ook om grotere renovatie- of restauratieprojecten. Bouwbedrijf Faasse brengt zowel klein als groot onderhoud dat nodig is in kaart, biedt advies voor renovatie en voert onderhoudswerk uit.

De kleine onderhoudswerkzaamheden pakken we het liefst zo snel mogelijk aan. Dit zorgt ervoor dat onderdelen en materialen langer mee gaan en de kans op gevolgschade blijft kleiner, waardoor grote kosten kunnen worden beperkt. Onder de kleinere reparatie- en herstelwerkzaamheden vallen bijvoorbeeld het repareren van kozijnen, sluitend maken van ramen of deuren en het herstellen van stuc- en tegelwerk.

Bij groot onderhoud worden onderdelen van je pand vernieuwd of verbeterd. Dat kan door het bijvoorbeeld het dak, glas, toilet of de kozijnen te vervangen. Daarnaast kunnen modernisering en technologische ontwikkelingen een reden voor renovatie zijn. Hiermee kan je het pand comfortabeler en/of energiezuiniger maken.

Naast renovatiewerkzaamheden, voeren we ook restauratiewerkzaamheden uit. Met een restauratie wordt een pand terug gebracht of herstelt naar de oude staat. Het gaat dus vaak om historische gebouwen zoals monumentale panden of kerken. Restaureren is vakmanschap. Bouwbedrijf Faasse brengt restauraties in kaart en helpt om het pand terug te brengen naar zijn originele staat.

Advies en informatie over onderhoud

Zoals aangegeven kan het tijdig vaststellen van onderhoud aan je woning of bedrijfspand overbodig hoge kosten worden voorkomen. We komen daarom graag langs om te bekijken welke gebreken aan uw woning gemakkelijk verholpen kunnen worden. Zijn er grotere onderhoudszaken nodig aan je woning? Ook dan geven we graag deskundig advies. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Bouwbedrijf Faasse voor advies en informatie.