Kontakt
Bouwbedrijf Faasse
Cruijckelcreke 13 c
4491 PS Wissenkerke
Homepage:www.bouwbedrijffaasse.nl
Telefoon:+31 (0)113 700 262
Fax:

Nieuwbouw

Door te kiezen voor nieuwbouw heb je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe je woning eruit komt te zien. Daardoor wordt het een unieke woning die perfect is afgestemd op jouw woonwensen, gezinssituatie en manier van leven. Met nieuwbouw heb je dus de mogelijkheid om je woondromen waar te maken. Maar hoe start je met het bouwen van het huis van je dromen? Bouwbedrijf Faasse heeft jarenlange ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten en kunnen ook jou helpen om je woondromen te realiseren. Dus ben je van plan een huis te bouwen in de omgeving Wissenkerke? Lees dan verder om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Hoe verloopt zo’n nieuwbouwproject?

Nieuwbouw is een van de specialisaties van Bouwbedrijf Faasse. We kunnen je dus perfect helpen om het volledige nieuwbouwproject realiseren. Daarvoor is het in de eerste plaats belangrijk om je woonwensen in kaart te brengen. Ga je voor een vrijstaand huis, een twee onder één kap, een boerderijwoning of misschien een herenhuis? Welke stijl en materialen vind je mooi? En wat is je budget? In samenwerking met een architect worden alle wensen en behoeften vertaald tot een ontwerp. Van het ontwerp maken we vervolgens een bouwtekening met een bouwbestek van alle benodigde materialen. Hierna kunnen we starten met de uitvoering van je huis.

Voor het bouwen van je droomhuis zijn verschillende van onze vakmannen nodig, met ieder hun eigen specialisatie en verantwoordelijkheid. Daarnaast wordt er (indien nodig) samengewerkt met deskundige en betrouwbare architecten en bouwpartners. Deze vakmannen samen zorgen voor het uiteindelijke resultaat: je droomhuis. Bouwbedrijf Faasse zorgt voor een planning om alle werkzaamheden in goede banen te leiden. Tijdens de bouw word je op de hoogte gehouden van het verloop en uiteraard betrokken bij de keuzemomenten.

Wanneer je droomhuis helemaal af is, is het tijd voor de oplevering. Voorafgaand aan de oplevering lopen we het huis met je door en bekijken we of alles naar wens is afgerond. Wanneer er nog aanmerkingen zijn, zorgen we dat dit wordt opgelost. Is je huis vervolgens volledig naar wens? Dan kan de sleutel worden overhandigd en ben je officieel eigenaar van het door jou gebouwde droomhuis.

Advies en informatie over nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis realiseren dat voldoet aan jouw woonwensen is een uniek project. Het is daarom belangrijk dat ook het advies en de informatie persoonlijk op jou worden afgestemd.

Bouwbedrijf Faasse helpt graag om jouw droomhuis te realiseren. Dus wil je een nieuwbouwproject

starten in de omgeving van Wissenkerke? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies en informatie.