Kontakt
Bouwbedrijf Faasse
Cruijckelcreke 13 c
4491 PS Wissenkerke
Homepage:www.bouwbedrijffaasse.nl
Telefoon:+31 (0)113 700 262
Fax:

Referenties

Verbouwing pakhuis tot woonhuis

Dit voormalig karakteristieke pakhuis is door Bouwbedrijf Faasse omgetoverd tot een woonhuis met behoudt van de unieke uitstraling.

Dakrenovatie vrijstaande woning

In september 2015 heeft Bouwbedrijf Faasse de dakrenovatie van deze vrijstaande woning voltooid.

Dakrenovatie boerenwoning

Deze boerenwoning werd voorzien van een nieuw dak.

Dakrenovatie jaren '30 woning

Bouwbedrijf Faasse heeft verschillende dakrenovaties uitgevoerd. Hier bekijk je de foto's van de dakrenovatie van een jaren '30 woning.

Ver- / Nieuwbouwproject

Deze woning werd van de vloer tot het dak volledig verbouwd. Daarnaast is er, om meer ruimte te krijgen, een deel aan het huis nieuw aangebouwd en is aan beiden kanten van het huis een dakkapel geplaatst.

Terrasoverkapping

Door deze terrasoverkapping met glazen pui hebben de bewoners het comfort van binnen, met het uitzicht van buiten. Zo kan van deze extra woonruimte ook in de winter gebruik gemaakt worden. En in de zomer? Dan schuif je de glazen pui gewoon open.

Renovatie aan de vloer

Of het nu gaat om het betegelen van een vloer of het leggen van parket of laminaat, ook voor vloerrenovaties kan je bij Bouwbedrijf Faasse terecht. Hier enkele foto's van de vloerrenovaties die we zoal hebben gedaan.

Luxe tuinhuis

Dit luxe houten tuinhuis werd gebouwd door Bouwbedrijf Faasse. Een fijne plek om te zitten, compleet met openslaande deuren.

Renovatie aan het plafond

Voor de bewoners van dit huis werd er een renovatie aan het plafond uitgevoerd door Bouwbedrijf Faasse.

Dakkapel in stijl

Deze woning is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel. De dakkapel is volledig in stijl met de woning.

Patrijspoort, een uniek karwei

Voor deze liefhebber van schepen maakten we een patrijspoort in de huiskamer. Hierdoor wordt het schip een pronkstuk van het huis. Er is in de patrijspoort verlichting geplaatst, zodat het ook 's avonds een mooi tafereel vormt.

Een vernieuwd terras

Het terras van deze vrijstaande woning was aan vervanging toe. Bouwbedrijf Faasse heeft gezorgd voor een nieuw terras dat perfect past bij de uitstraling van de woning.

Badkamers & Sanitair

Je kan Bouwbedrijf Faasse ook inschakelen voor het renoveren of verbouwen van de badkamer en het sanitair. Hier zie je een aantal badkamerrenovaties die we de afgelopen tijd hebben uitgevoerd.

Carport

Voor de bewoners van deze woning maakten we een carport, waar zij hun auto onder kunnen parkeren. De carport is aangebouwd aan de woning.